ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği hizmet vermeye başladı!

Yenimahalle Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği hizmet vermeye başladı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşlara hizmet vermesi için mevcut hizmet birimlerinin kapasitelerini yükseltmeye yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği hizmet vermeye başladı!

Yenimahalle Belediyesi bünyesinde barındırdığı zabıta ekiplerinin hizmet gücünü daha iyiye yükseltmek için önemli bir hizmet noktası daha hayata geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından duyurusu yapılan ve vatandaşların da davet edildiği 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile açıldı. Söz konusu açılışa amirliğin hizmet vereceği bölgede yaşayanlar olmak üzere Yenimahalle sakinlerinden geniş bir katılım gerçekleşti.

100. YIL CUMHURİYET ZABIRA KARAKOL AMİRLİĞİ GENİŞ BİR ALANDAN SORUMLU OLACAK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş ile açılışını gerçekleştirdiği 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliğinin geniş bir alandan sorumlu olacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre amirlik 5 mahalle ve 2 iş bölgesinden sorumlu olacak. 

 Açılış sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ile birlikte, Yakacık Mahallesinde inşa ettiğimiz, Yakacık, Yuva, Kuzey Yıldızı, Memlik ve Karacakaya Mahalleleri ile Hurdacılar ve Mermerciler Sitelerine hizmet verecek olan 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği’nin açılışını gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışan Zabıta Teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AÇILIŞ SONRASI HURDACILAR SİTESİ SAKİNLERİ İLE İSTİŞARE

Yapılan açılış sonrasında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ABB Başkanı Yavaş ile birlikte Hurdacılar Sitesi sakinlerinin katılımı ile bir istişare toplantısı düzenlendi. Yapılan toplantıda tüm vatandaşlara eşit bir hizmet anlayışı vurgusu yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçisinden tiftik üretimi dönemi başladı!

Ankara Keçisinden tiftik üretimi dönemi başladı!