Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu

Çocukların bayramı 23 Nisan'ın ardından gözler gençlerin bayramı 19 Mayıs'a çevrilmişti. Büyük bir coşku ve sevinçle kutlanması beklenen bayrama dair hazırlanan etkinliklere dair vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor.

Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu

Milli duygu ve düşüncelerin doruk noktasına ulaştığı günlerden olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için Yenimahalle ilçesinde de hazırlıklar sürüyor. Her yaştan vatandaşın ücretsiz bir şekilde katılacağı etkinliklere dair detaylar belli oldu.

Planlanan etkinliklerde vatandaşlar aileleri ile birlikte gün boyu kurulan alanlarda eğlenceli programlara katılıp akranları ile sosyalleşiyor. Gençlik heyecanının sonuna kadar yaşandığı bu günler gece düzenlenen konserler ile son buluyor.

Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu

GÜN BOYU SÜRECEK

Yenimahalle Belediyesi'de hazırladığı programın detaylarını vatandaşlar ile paylaştı. Konu ile ilgili paylaşımda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı bu yıl da Yenimahalle'de coşkuyla kutlayacağız. Batıkent Ali Öcal Stadında düzenleyeceğimiz Gençlik Şenliği'ne tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Gençlerin keyifli bir gün geçirmesi adına hazırlanan şenliğin içerisinde bir çok etkinliğin olacağı ifade edildi. Saat 12:00'da başlayacak şenlikte Survivor Platformu, Tırmanma Duvarı, Oyun Parkı, Bando Ekibi, Canlı Langırt ve çok daha fazla etkinlik yer alacak. Gençlerin oyunlar oynayacağı ve gönüllerince eğleneceği bu programda ünlü dansçı Umutcan Tütüncü'de yer alacak.

GENÇLERİN YOĞUN KATILIMI BEKLENİYOR

Gençler arasında bu tarz sosyal aktivitelere katılımın yoğun olduğu biliniyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından organize edilen bu programında benzer görüntülere sahne olacağı düşünülüyor.

SONRAKİ HABER