ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi 4-14 yaş arası ücretsiz yüzme kursları başvuruları başlıyor!

Yenimahalle Belediyesi 4-14 yaş arası ücretsiz yüzme kursları başvuruları başlıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan son açıklamalara göre öğrenciler için karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu eğitimi verileceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Yenimahalle Belediyesi 4-14 yaş arası ücretsiz yüzme kursları başvuruları başlıyor!

Çocuklar için Yenimahalle Belediyesi tarafından karne hediyesi duyuruldu! Yapılan son açıklamalar ile birlikte 17 Şubat tarihinden 10 Mart'a kadar ücretsiz yüzme kurslarının verileceği belirtildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Yenimahalle Belediyesi tarafından “ İlçenin minik sakinlerine karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. İlçede ikamet eden 4-14 yaş arasındaki tüm çocuklar belediyenin tam donanımlı yüzme havuzlarında yüzmeyi ücretsiz öğrenecek. 17 Şubat-10 Mart tarihleri arasında verilecek yüzme kursları için kayıtlar başladı.” şeklinde ifadeler ile kurslara başvuruların alınacağı ifade edildi. 

YENİMAHALLE BELEDİYESİ 4-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ YÜZME HAVUZLARINI AÇIKLADI!

4 ile 14 yaş arasındaki çocuklar için belediye tarafından düzenlenecek olan bu ücretsiz yüzme kursları hakkında yapılan açıklamalar ile birlikte konu hakkında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Türkiye’yi aydınlık ve çağdaş bir geleceğe taşımanın yolu iyi bir eğitimin yanı sıra çocuklarımızın tam donanımlı, kendine güvenen, sosyal bireyler olarak yetişmesinden geçmektedir. Düzenlediğimiz ara tatil kurslarında geleceğimiz olan çocuklarımızın hem öğrenmelerini hem de sosyalleşerek keyifli vakit geçirmelerini istedik. Çocuklarımızla ilgilenelim, onları vatanına milletine hayırlı bireyler olarak yetiştirelim. Yenimahalle Belediyesi olarak yatırımı her zaman çocuklarımıza yani geleceğimize yapmayı sürdüreceğiz” şeklinde açıklamalara yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB duyurdu Ankaralılar 14 Şubatı Semicenk konseri ile kutlayacak!

ABB duyurdu Ankaralılar 14 Şubatı Semicenk konseri ile kutlayacak!