ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri

Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri

Ankara'nın nüfusu en kalabalık ilçelerinden Yenimahalle, pek çok vatandaşın gün içinde uğradığı yer oluyor. Çok fazla insanın gelip gittiği belediyenin adresi ve bilgi almak için aranabilecek telefon adresleri ayrı bir öneme sahip oluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri

Ankara'nın eski yerleşim yerlerinden olan Yenimahalle 700 binden fazla nüfusu ile ülkenin bir çok şehrinden fazla bir insan yoğunluğuna sahip. Merkezi ilçe olmasından dolayı farklı yerlerden de etkileşimin olduğu Yenimahalle'de en çok gidilen kamu yerleri arasında belediye binası yer alıyor.

Yenimahalle Belediyesi'ne ilk defa gidecek insanlar bu hizmet binasının açık adresinin nerede olduğunu araştırmaya başlıyor. Resmi işler ya da başka sebepli bu alana gitmek isteyenler aldıkları adres sonrasında başta mobil uygulamalar yardımı ile gideceği yere ulaşabiliyor.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ AÇIK ADRESİ

Belediye Başkanlığını Fethi Yaşar'ın yaptığı Yenimahalle Belediyesi'nin binasının adresi Yenimahalle Belediye Başkanlığı İvedik Caddesi No: 25 Yenimahalle / ANKARA şeklindedir. Ayrıca istediği konuda bilgi almak isteyen vatandaşların ulaşabileceği telefon numarası (0312) 526 26 26 olarak belirtilmiştir.

Yenimahalle Belediyesi'nin ayrıca 7/24 hizmet verdiği bir telefon hattı daha bulunmaktadır. Bu telefon numarası ise 444 93 64 olarak belirtilmiştir. Bu kapsamda Ankara'nın ya da ülkenin farklı yerlerinden gelecek vatandaşlar kolayca bu adres üzerinden istediği konu hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı