ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi, açık havada sinema keyfini yaşatmaya devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi, açık havada sinema keyfini yaşatmaya devam ediyor

Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi, her yıl düzenlediği geleneksel "Açık Hava Sinema Günleri" ile yaz akşamlarına renk katmaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediyesi, açık havada sinema keyfini yaşatmaya devam ediyor

Başkent Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, her yıl düzenlediği geleneksel "Açık Hava Sinema Günleri" ile yaz akşamlarına renk katmaya devam ediyor.

"Prestij Meselesi" film gösterisi, Yakacık Kültür Merkezi önünde Yakacık sakinlerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Yenimahalleliler, nostalji dolu bir akşamı keyifle geçirirken, Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği filmde, Prestij Müzik döneminde yaşananlar ve ünlü sanatçılar Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in etkileyici performansları büyük beğeni topladı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

basliksiz-panorama1-684-x-300.jpg

İlçenin her bir tarafında gösterimler devam edecek

Yakacıklı vatandaşların unutulmaz bir akşam yaşadığı açık hava sinemasında Yenimahalle Belediyesi, vatandaşlara gazoz, mısır ve gofret ikramında da bulundu. Merkeze uzak bir bölgede olan Yakacık Mahallesi’nde bu güzel etkinliğin düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren mahalle sakinleri, “Mahallemiz de sinema gösterimi yapılması bizleri çok duygularındı. Mahalle olarak hepimiz bu güzel filmi izlemek için bir araya geldik. Açık hava sinema gösterimlerini mahallemizle buluşturan Yenimahalle Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şehit ailesine başsağlığı diledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şehit ailesine başsağlığı diledi!