Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

Ankara'da ilçelerin kendi içlerinde farklı yaş gruplarına yönelik yatırımları sürüyor. Söz konusu yatırımlar ile insanların o konu ile ilgili sıkıntılarının giderilmesi amaçlanıyor.

Yenimahalle Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor

Son dönemde yeni hizmet binası açılışları ve ilerleyen dönemler için yapılan yerler ile ön plana çıkan Yenimahalle Belediyesi, bilgilendirmelere devam ediyor. İlçenin Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Fethi Yaşar hem bilgilendirme yapıyor hem de devam eden çalışmaları yerinde inceliyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın bu kapsamda ziyaret ettiği yerlerden birisi de Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı oldu.

Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

BAŞKAN YAŞAR İNŞAAT ALANINI ZİYARET ETTİ

İlkyerleşim mahallesinde devam eden inşaata giden Başkan Yaşar şantiyedeki görevlilerden bilgiler aldı. İncelemelerini yapıp alandan ayrılan Başkan Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi hakkında bilgiler veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde, zihinsel ve ev içi aktivitelerin yanı sıra psiko-motor ve sosyo-duygusal aktiviteler de yapılacak. Ayrıca açık, yarı açık sosyal ortak alanlar, yürüyüş yolları, spor alanlarıyla yaşlılarımızın günlük yaşam faaliyetlerini keyifli geçirmeleri sağlanacak" dedi.

İLÇENİN EKSİĞİ KAPANIYOR

Başkan Yaşar sözlerinin devamında bu hizmet alanının ilçe için önemli bir eksiklik olduğunu ve bunu gidermekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER