ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Anaokul ve gündüz bakım evleri ile binlerce çocuğa hizmet veriyor

Yenimahalle Belediyesi Anaokul ve gündüz bakım evleri ile binlerce çocuğa hizmet veriyor

Yenimahalle Belediyesi ilçe genelindeki Anaokulu ve Gündüz Bakım evleri ile binlerce küçük çocuk ile ilgileniyor. Söz konusu hizmet noktaları vatandaşlar tarafından da aktif bir şekilde kullanılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi Anaokul ve gündüz bakım evleri ile binlerce çocuğa hizmet veriyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşları yakından ilgilendirecek önemli bir duyuru yapıldı. Günümüzde çeşitli sebeplerden dolayı gün içinde çocuklarını anaokullarına ve gündüz bakım evlerine gönderen ailelere Yenimahalle Belediyesi tarafından yanınızdayız mesajı verildi.

Günümüzde çalışan ya da çocuğunu yetişkinliğe ve okul hayatına daha donanımlı bir şekilde hazırlamak isteyen aileler tarafından Anaokulları ve gündüz bakım evleri aktif bir şekilde tercih edilmeye devam ediliyor. Bu bağlamda vatandaşlara güvenecekleri ve hizmetinden emin oldukları bir yer arayanlara Yenimahalle Belediyesi tarafından önemli bir açıklama geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın sosyal medya paylaşımında “Yenimahalle Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliğine inanıyor, bu doğrultuda var gücümüzle çalışıyoruz. Ailelerimiz içiniz rahat olsun, yarınlarımızın emanetçisi miniklerimiz, bugün bize emanet” denilerek belediye bünyesinde hizmet veren Anaokulu ve Gündüz Bakım Evleri ile ilgili bilgiler verildi.

Paylaşılan bilgilendirme afişinde “İlçemizin 12 ayrı noktasında hizmete açtığımız anaokulu ve gündüz bakımevlerinde 172 öğretmenimizle 3000 minik Yenimahalleliyi kaliteli eğitimle, güven içinde, modern binalarda geleceğe hazırlıyoruz” denildi. Afişte vatandaşların isterse tercih edebileceği Anaokullarının ve Sosyal Tesislerin adları paylaşıldı.

Yapılan paylaşım sonrası Yenimahalle ve civar ilçelerden vatandaşların hizmetler hakkında daha detaylı bilgi almak için belediyelere başvurması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk evim konut kredisi ile 1,20 faizli kredi desteği! Bu kampanya hiç birine benzemeyecek

İlk evim konut kredisi ile 1,20 faizli kredi desteği! Bu kampanya hiç birine benzemeyecek