ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi bayramlaşma töreni düzenleyecek

Yenimahalle Belediyesi bayramlaşma töreni düzenleyecek

Ramazan Bayramı dönemi boyunca gerek siyasiler gerekse vatandaşların bir birleri ile bayramlaşma etkinlikleri sürmüştü. Bu törenler bayramın ardından da devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi bayramlaşma töreni düzenleyecek

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde her sene düzenlenen ve bir gelenek haline gelen bayramlaşma töreni bu senede düzenlenecek. Konu ile ilgili Başkan Fethi Yaşar'dan açıklama geldi.

YENİMAHALLE'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ramazan ayının sonrasında vatandaşlar Ramazan Bayramında sevdikleri ve aileleri ile vakit geçirdi. Bir çok vatandaş tatilin 9 gün olmasından dolayı vaktini memleketinde değerlendirmeyi seçerken şehirlerinde kalan vatandaşlar vakitlerini bu şekilde değerlendirmeyi tercih etti.

Yenimahalle Belediyesi de geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede toplu bayramlaşma etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Konu ile ilgili Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Başkan Yaşar “Yenimahalle’de geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenini yarın 16.00’da Belediyemiz Dört Mevsim Tiyatro Salonunda gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

SEÇİM SONRASI BAYRAM TEBRİKLERİ 

Yenimahalle Belediyesi yönetimi ve ilçe sakinlerinden çok sayıda ismin katılmasının beklenildiği törende birlik ve beraberlik mesajlarının yenilenmesi bekleniyor.

Bu bayram aylardır tartışması süren 31 Mart Yerel Seçimlerinin hemen ardından yaşanmasından ötürü ayrı bir öneme sahip olmuş, seçilen isimlerin yaptıkları ilk işler arasında bayramlaşma yer almıştı. Bu kapsamda 4. kez görevine seçilen Başkan Yaşar'ın bu törende seçim sonuçlarından ötürü teşekkürlerini de dile getirmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orman Genel Müdürlüğü 170 personel alımı yapacak! Başvurular 29 Nisan'da başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü 170 personel alımı yapacak! Başvurular 29 Nisan'da başlıyor