ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi bugün engelli vatandaşlara özel 14 Şubat etkinliği düzenleyecek

Yenimahalle Belediyesi bugün engelli vatandaşlara özel 14 Şubat etkinliği düzenleyecek

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bugün çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilecek. Yarın tüm Dünya'da ve ülkemizde kutlanacak 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bugün engelli vatandaşlar için sevgi kutlaması yemeği düzenleyecek.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi bugün engelli vatandaşlara özel 14 Şubat etkinliği düzenleyecek

Ankara'da bugün özel bir an yaşanacak. Dünya'da ve ülkemizde her sene yoğun bir ilgi ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirilen 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Yenimahalle Belediyesi tarafından örnek bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz gün yapılan davetiye paylaşımında “Belediyemizin düzenlemiş olduğu Sevgi Günü kutlaması yemeğine davetlisiniz. Gelin bugün hep birlikte sevgi ile tüm engelleri aşalım” denilmiş ve engelli vatandaşlar aileleri ile birlikte yemeğe davet edilmişti. Yapılan duyuru memnuniyet ile karşılanmış ve vatandaşlar engelli vatandaşlar başta olmak üzere insanların birbirlerine sevgi ile yaklaşmasının öneminin vurgulandığı bir organizasyon yapılmasını takdir etmişti.

KONTENJAN DOLDU

Yapılan davetiye paylaşımının ardından kısa süre içinde söz konusu yemek için kontenjanın kısa sürede dolduğu ifade edildi. Yapılan ikinci açıklamada “14 Şubat Sevgi Günü kapsamında engelli bireyler içim 13 Şubat saat 17:00'da düzenlenecek olan etkinlik programına göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Tüm salon kapasitemiz dolmuştur. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Engelleri sevgi ile aşacağız” denildi.

Kısa sürede yer kalmayan etkinliğin bu akşam 17.00'da düzenleneceği ifade edilirken ortaya çok güzel görüntüler çıkacağı tahmin ediliyor. Bu yemekte yer alacak vatandaşların kısa sürede etkinlik alanında yer alması ve kendileri için büyük moral olarak anlar yaşaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner kimdir?

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner kimdir?