ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi düğün salonlarıyla çiftlerin yanında!

Yenimahalle Belediyesi düğün salonlarıyla çiftlerin yanında!

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, vatandaşlarına düzenlediği şenlik ve konser etkinliklerin yanı sıra evlenmek isteyen kişilerin mutluluğuna da ortak oluyor.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediyesi düğün salonlarıyla çiftlerin yanında!

Yenimahalle Belediyesi, düğün, sünnet, kına, nişan, mevlit gibi özel etkinlikler için hizmet veren 5 modern ve ekonomik salonuyla çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor. Yenimahalle Belediyesi'nin bünyesinde bulunan Karanfil, Nergis, Gelincik, Leylak Düğün Salonu ve Zübeyde Hanım Nikah Salonu, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunması nedeniyle büyük talep görüyor.

aw022671-04.jpg

Modern ve Ekonomik Düğün Salonları

Bu salonlar, çağdaş tasarımları ve modern olanaklarıyla adeta 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor. Her ayrıntının düşünüldüğü bu mekanlarda bebek bakım odası, sanatçı kulisi, gelin-damat odası, tebrik aile fotoğrafları fuaye alanı, otopark ve güzel bir bahçe gibi imkanlar da bulunuyor.

aw022671-02.jpg

Başkan Fethi Yaşar'dan Açıklama

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Günümüzde her şeyin giderek pahalılaştığı bir dönemde evlenmeyi düşünen gençlerimize uygun şartlar sunmak, Yenimahalle Belediyesi olarak görevimizdir. Hemşehrilerimizin hayatlarını biraz daha kolaylaştırmak için düğün salonları ve etüt merkezleri kurduk. Nişan, kına, mevlit gibi etkinlikler için Yenimahalle Evleri'ni hizmete sunduk. Ekonomik ve kaliteli hizmetlerimizle pahalılığa alternatif olmayı amaçladık" dedi.

203450234-chp-ankara-yenimahalle-belediye-baskan-adayi-115063251041amp.jpg

Yenimahalle Belediyesi, çiftlerin hayatlarının en mutlu anlarında yanlarında olmaya devam ediyor ve ekonomik şartlarda dahi özel günlerini unutulmaz kılmalarına yardımcı oluyor. Kaliteli ve ekonomik hizmetler, çiftlerin mutluluklarına değer katıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEKNOFEST Ankara'yı kaç kişi ziyaret etti?

TEKNOFEST Ankara'yı kaç kişi ziyaret etti?