ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi düzenleyecekleri Çocuk Şenliğine tüm vatandaşları davet etti

Yenimahalle Belediyesi düzenleyecekleri Çocuk Şenliğine tüm vatandaşları davet etti

İlçe genelinde ikamet eden çocukların neşe dolu anlar geçirmesini isteyen Yenimahalle Belediyesi harekete geçti. Belediye tarafından yapılan duyuruda içerisinde bir çok etkinliğin olacağı bir çocuk şenliğinin düzenleneceği bildirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi düzenleyecekleri Çocuk Şenliğine tüm vatandaşları davet etti

Ankara'da havaların erkenden sıcaklaşması belediyeleri de harekete geçirdi. Daha öncesinde çocuklarda dahil olmak üzere toplumun her kesimine kendilerini özel hissettirecek organizasyonlar düzenleyen Yenimahalle Belediyesinden sevindirici haber geldi.

YENİMAHALLE'DE ÇOCUK FESTİVALİ

Küçük yaştaki ilçe sakinlerinin doyasıya eğleneceği ve sosyalleşme fırsatı bulacağı bir etkinlik gerçekleştirmek için harekete geçen Yenimahalle Belediyesi bir çocuk etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu duyuru Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından bizzat yapıldı. Başkan Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın yüzleri gülünce biz de mutlu oluyoruz. Onların yüzlerini güldürecek çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksimizde düzenleyeceğimiz Çocuk Şenliği’ne tüm çocuklarımız davetlidir” diyerek düzenlenecek festivalin detaylarını paylaştı.

BİR ÇOK ETKİNLİK OLACAK

Başkan Yaşar'ın duyurusunu yaptığı çocuk şenliğinde bir çok organizasyonun yapılacağı öğrenildi. Yapılan paylaşıma göre Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksinde yapılacak şenlikte boyama, tırmanma duvarı, trambolin, kaydırak, mini golf gibi bir çok etkinlik olacak. Tüm vatandaşların katılabileceği bu ücretsiz etkinlik 2 Mart Cumartesi günü saat 11:00'da başlayacak ve saat 17:00'a kadar devam edecek.

Her yaştan vatandaşın katılabileceği şenliğe, çocukların aileleri ve yakınları ile birlikte gelerek gün boyu düzenlenecek etkinliklere katılması bekleniyor. Havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesinden dolayı festivale katılımın yüksek olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da DEAŞ operasyonu! 20 gözaltı kararı

Ankara'da DEAŞ operasyonu! 20 gözaltı kararı