ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi engelli vatandaşlar için Sevgi Günü etkinliği düzenledi

Yenimahalle Belediyesi engelli vatandaşlar için Sevgi Günü etkinliği düzenledi

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve hızlı bir şekilde kontenjanı dolan Sevgi Günü etkinliği gerçekleştirdi. Engelli vatandaşlar için düzenlenen anlamlı etkinlik unutulmaz anlara sahne oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi engelli vatandaşlar için Sevgi Günü etkinliği düzenledi

14 Şubat Sevgililer Günü döneminde sevginin en özel hallerine dikkat çekmek isteyen Yenimahalle Belediyesi tarafından anlamlı bir programa imza atıldı. Hizmet çalışmalarına ek olarak sosyal sorumluluk hareketleri de ön plana çıkan Yenimahalle Belediyesi engelli vatandaşlar için bir yemek organizasyonu düzenledi.

Yenimahalle Belediyesi ilk olarak geçtiğimiz günlerde düzenlenecek yemek programı için bir davet mesajı yayınlamış ve vatandaşları bu organizasyon hakkında bilgilendirmişti. Yapılan duyurunun ardından kısa süre içerisinde kontenjanın dolmasından dolayı Yenimahalle Belediyesi bir açıklama daha yayınlayarak gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini sunmuştu.

“SEVGİNİN AŞAMAYACAĞI HİÇBİR ENGELİN OLMADIĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Yapılan davet ve teşekkür sürecinin ardından beklenen an geldi ve Yenimahalle Belediyesi tarafından Sevgi Günü etkinliği yoğun bir katılım ile düzenlendi. Engelli bireylerin aileleri ile beraber eğlenceli anlar geçirdiği programa katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düşüncelerini sosyal medya hesabından dile getirdi. Başkan Yaşar “Sevginin aşamayacağı hiçbir engelin olmadığına yürekten inanıyorum. Belediyemizin düzenlemiş olduğu Sevgi Günü etkinliğine katılmaktan memnuniyet duydum. Yenimahalle Belediyesi olarak, engelli yurttaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları zorlukların farkındayız, bu zorlukları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE ENGELLİLER BİRİMİNİ KURAN İLK BELEDİYEYİZ

Belediye olarak engelli bireyler hakkında çalışmalarından da bahseden Başkan Yaşar “Türkiye’de engelliler birimini ilk kuran belediyeyiz. Yine Türkiye’de bir ilk olarak Nefes Engelliler Sosyal Tesisini hayata geçirdik” diyerek vatandaşları bilgilendirdi.

Ailelerde engelli çocuklarının ve kendilerinin moral bulduğu bu etkinlikten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Aileler ayrıca programda emeği geçenlere teşekkür etti. Programın ardından ailelerin neşeli bir şekilde evlerine döndüğü gözlemlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank ve Ziraat Bankkart Kupa Voley'de yarı finalde

Halkbank ve Ziraat Bankkart Kupa Voley'de yarı finalde