ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde tiyatro oyunları sahnelenmeye devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde tiyatro oyunları sahnelenmeye devam ediyor

Ankara'da yerel yönetimlerin ilçe sakinlerinin katılmaları için gerçekleştirdikleri kültür sanat aktiviteleri devam ediyor. Son olarak dün akşam Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı bir tiyatro oyunu sahnelendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde tiyatro oyunları sahnelenmeye devam ediyor

Yenimahalle ilçesinde dün akşam vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bir etkinlik gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediyesi tarafından bir çok defa vatandaşlar ile buluşturulan tiyatro gösterilerine bir yenisi daha eklendi. Anne adlı tiyatro oyunu Yenimahalle halkı ile buluştu.

BELEDİYEDEN SANATA DESTEK MESAJI

Bir çok defa sahnelenen ve kadrosunda önemli isimlerinde olduğu, Oscar ödüllü Florian Zeller'in yazdığı Anne adlı tiyatro oyunu Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da katıldı ve vatandaşlara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Yaşar sahnelenen oyun ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde ev sahipliği yaptığımız “Anne” isimli tiyatro oyununa eşimle katıldık. Yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve Yenimahalle’de ağırladığımız değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha öncede bir çok önemli etkinliğe ev sahipliği yapan Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi sadece ilçede değil Ankara'da da adı en çok bilinen kültür sanat etkinlikleri alanı olarak ön plana çıkıyor. İlçede devam eden Tiyatro Festivali kapsamında mart sonuna kadar bir çok oyun sahnelenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliler için yeni gelişme! Milyonlarca emekliye zamlı ödenecek

Emekliler için yeni gelişme! Milyonlarca emekliye zamlı ödenecek