ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Halk Kart ile vatandaşa destek oluyor!

Yenimahalle Belediyesi Halk Kart ile vatandaşa destek oluyor!

Ülkemizde pek çok yardım programı bulunuyor. İhtiyaç sahibi bireylere nakdi destekler sağlanırken belediyeler de söz konusu yardımlarını vatandaşlara duyurmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi de Halk Kart ile vatandaşa destek olmayı sürdürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi Halk Kart ile vatandaşa destek oluyor!

Ülkemizde belirli şartlarla bağlı olarak bakanlıklar ve belediyeler tarafından vatandaşlara sosyal destekler sağlanıyor. Belirli şartlar dahilinde hak sahipleri belirlenirken bu destekler 2023 yılında da devam ediyor. Hükümetin yanı sıra il ve ilçe belediyeleri de çeşitli desteler sağlamaya devam ediyor.

Birbirinden yeni projelere imza atan Yenimahalle Belediyesi, ilçe halkına destekler sağlamaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, Halk Kart projesi ile Yenimahalle sınırları içerisinde yaşayan ve iş yapan Yenimahalleliler arasında dayanışmayı sağlamak, hemşehricilik bilincini oluşturmak için desteklerini sürdürüyor.

YENİMAHALLE HALKINA HALKKART DESTEĞİ VERİLİYOR

Yenimahalle Halk Kart sahipleri için sağladığı avantajları açıklayan Yenimahalle Belediyesi; 

  • ''İki ayaktan oluşan projemizin birinci ayağını Yenimahalle'de iş yapan, para kazanan işyerleri, zincir marketler, hastaneler, özel okullar, akaryakıt istasyonları oluştururken ikinci ayağını tüm Yenimahalleli yurttaşlarımız oluşturmaktadır.
  • Yenimahalleli esnafımızla Belediye olarak indirim anlaşmaları imzalayıp Yenimahalle Halk Kart sahibi vatandaşlarımızın bu işyerlerinden protokolde belirlenen oranlarda indirimli alış veriş yapmalarını teşvik ederek ortak bir fayda sağlamak.
  • Oluşturmuş olduğumuz web sitesi üzerinden anlaşma yaptığımız işyerlerini, indirim oranlarını ve adreslerini sürekli yayınlayarak projemizi sürekli büyüteceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Yenimahalle'de ikamet eden tüm vatandaşlar Yenimahalle Halk Kart'a ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Yenimahalle'de işyeri olan tüm esnaf da ücretsiz olarak katılım sağlayabiliyor. Belediyeye başvuru yaparak Halkkart alabilir ve sunduğu imkanlarda yararlanabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Başkanı Baran üçüncü çeyrek büyüme verilerini değerlendirdi!

ATO Başkanı Baran üçüncü çeyrek büyüme verilerini değerlendirdi!