ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirecek

Yenimahalle Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirecek

Maddi durumu el vermeyen vatandaşlara yönelik sosyal anlamda yapılan yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Hayata geçirilen sosyal programlar ile toplumun her kesiminden vatandaşın eşit hizmet alması hedefleniyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirecek

Gelinen duruma kadar maddi olarak ilçe genelindeki pek çok ailenin yanında olan Yenimahalle Belediyesi yeni bir hizmetini daha duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada yardıma muhtaç ailelerin çocukları için ücretsiz sünnet uygulamasından bahsedildi.

ÜCRETSİZ SÜNNET HİZMETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan açıklamada dar gelirli ailelerin erkek çocuklarını ücretsiz bir şekilde sünnet ettirebileceği ifade edildi. Başkan Yaşar'ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda  “Bu yıl da yüzlerce çocuğumuzun bu heyecanına ortak olacağız. Yenimahalle’de ikamet eden her ailemizin faydalanabileceği sünnet için kayıtlar 24 Mayıs'a kadar devam edecek" ifadelerine yer verildi.

GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Bu hizmetten yararlanmak isteyen ilçe sakinlerinin neler yapması gerektiğinden de bahseden Başkan Fethi Yaşar “Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımız Sağlık İşleri Müdürlüğümüze ikametgah belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurabilir; detaylı bilgi almak için, 0312 526 24 05 ve 0312 526 25 07 numaralı telefonları arayabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Onlarca çocuğun yararlanmasının beklendiği bu uygulama aileler içinde bir fırsat olarak görülüyor. İslami ve tıbbi olarak önemli bir işlem olan sünneti ücretsiz olarak yaptırabilecek aileler tasarruf sağlamış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı!

Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı!