Yenimahalle Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor

İslam alemi Kurban Bayramı için geri sayıma başladı. Kurban satışı yapacak olan vatandaşlar için ise belediyeler tarafından satış alanı başvuruları alınmaya başladı. Yenimahalle Belediyesi konuyla ilgili olarak duyuruya yer verirken başvuruların alınmaya devam ettiğini belirtti.

Yenimahalle Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor

Haberankara.com Özel Haber - İslam alemi yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı için geri sayıma devam ediyor. Kurban Bayramı için heyecanla beklenirken bir yandan da kurbanlık fiyatları araştırma konusu oluyor. Kurbanlık fiyatları henüz belirlenmemişken belediyelerde kurban satışının yapılacağı alanlarda hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Yenimahalle Belediyesi de yaptığı duyuru ile kurban satış alanı için başvuruları almaya başladıklarını duyurdu.

Yenimahalle Belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada kurban satış yerleri için müracaatların Yenimahalle Merkez Zabıta Karakol Amirliği'nde devam ettiği ifade edildi. Kurban satış alanı başvuruları hakkında merak edilenleri ise Haberankara.com okurları için derledik.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ KURBAN SATIŞ ALANI BAŞVURULARINI ALMAYA DEVAM EDİYOR

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada ‘’Belediyemizin Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanında kurbanlık satışı yapmak isteyen vatandaşlarımız 21 Mayıs’a kadar mesai saatleri içerisinde gerekli belgelerle, Yenimahalle Merkez Zabıta Karakol Amirliğimize başvurabilirler.'' ifadelerine yer verildi.

Yenimahalle Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor

21 Mayıs Salı gününe kadar yapılacak olan başvurular için paylaşılan bilgilendirme görselinde ise Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Alanı'nda kurbanlık satışı yapmak isteyenlerin başvuru için;

  • Dilekçe
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • İkametgah ilmuhaberi
  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Veteriner Sağlık Raporu - Aşı Kartı
  • Küçükbaş Hayvanlarda Nakil Belgesi • İşletme Tescil Belgesi
  • Büyükbaş Hayvanlar İçin Pasaport ve Hayvanların Kulak Küpe Numaralarının Listesi

Gerekli belgelerin 13 - 21 Mayıs tarihlerinde alınacağı ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER