ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları devam ediyor

Ankara Yenimahalle'de ilçe halkının sosyal becerilerini arttırma ve onları meslek sahibi yapmaya yönelik açılan kurslar devam ediyor. Kurslar ile ilgili devam eden süreç hakkında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan bir açıklama geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara'nın merkezi ilçelerinden olan ve 700 binden fazla olan nüfusu ile Türkiye'deki bir çok şehirden daha kalabalık olan Yenimahalle'de vatandaşlara yönelik açılan kurslar büyük talep görüyor.

Yenimahalle Belediyesi tarafından büyük nüfusa rağmen her vatandaşa eşit ve kolay bir şekilde ulaşabilecek hizmetler devam ediyor. Özellikle vatandaşların bir alanda hobi ve meslek sahibi olması için destek veren Yenimahalle Belediyesinin açtığı kurslara yoğun bir ilgi yaşanıyor. Son olarak devam eden kurslar ile ilgili son gelişmeyi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya üzerinden paylaştı.

SADECE HOBİ DEĞİL MESLEK SAHİBİ YAPILIYOR

Devam eden kurslarda görülen eğitimlerin yer aldığı bir video paylaşan Başkan Yaşar “Sadece hobi kursları olmayan, aynı zamanda meslek edindirme kursları olan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarımızla Yenimahalle’nin 21 noktasında hizmet veriyoruz. YENİMEK, insanlarımızı kaynaştırarak arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyor; birliği beraberliği ve geleneklerin yaşatılmasını sağlarken, vatandaşlarımıza kendini geliştirme ve meslek öğrenme fırsatı sağlıyor” diyerek kursların sadece vakit geçirme için yapılmadığını belirtti.

İlçede ikamet eden vatandaşların kolay bir şekilde kurslara ulaşması için Yenimahalle'nin farklı noktalarında devam eden kurslara ilginin yoğun olduğu biliniyor. Söz konusu kurslar ile ilgili Belediye kaynakları ise aktif bir şekilde eğitimlerin devam ettiğini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca kiracıyı ilgilendiren emsal karar açıklandı! Eğer ödemeniz gecikiyorsa dikkat evden çıkarılabilirsiniz

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiren emsal karar açıklandı! Eğer ödemeniz gecikiyorsa dikkat evden çıkarılabilirsiniz