ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Okuma Yazma Kursu mezunlarını veriyor! Diploma töreni tarihi belli oldu

Yenimahalle Belediyesi Okuma Yazma Kursu mezunlarını veriyor! Diploma töreni tarihi belli oldu

Yenimahalle Belediyesinin okuma yazma kurslarına yoğun ilgi devam ediyor. İlçedeki vatandaşların okuma - yazma öğrenmesi için çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, yeni mezunlarını vermeye hazırlandıklarını duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi Okuma Yazma Kursu mezunlarını veriyor! Diploma töreni tarihi belli oldu

Yenimahalle Belediyesi ilçede hizmete açtığı eğitim kurslarında kursiyerlerini ağırlamaya devam ediyor. İlçedeki kültür ve eğitim seviyesinin yükselmesi için çalışmalarını sürdüren belediye, okuma - yazma bilmeyen vatandaşlar için kurs düzenlerken mezunlarını da bir törenle kutluyor. 

Bu çerçevede resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yapan Yenimahalle Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılarak başarılı olan öğrencilerini tebrik ederek mezuniyet programını duyurdu. 

YENİMAHALLE BELEDİYESİ OKUMA YAZMA ÖĞRENEN ÖĞRENCİLERİNİ MEZUN EDİYOR

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın resmi sosyal medya hesapları Twitter (X) üzerinden yapılan açıklamada ‘’Okuma yazma kurslarımıza büyük bir azimle katılarak başarıyla tamamlayan, öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha gözler önüne seren vatandaşlarımız için düzenleyeceğimiz mezuniyet törenine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.'' ifadeleri yer aldı. 

17 Ocak Çarşamba 2024 tarihinde saat 13.00'da Yakacık Kültür Merkezi'nde düzenlenecek tören ile okuma yazma öğrenen öğrenciler mezun edilecek. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katılım sağlayacağı mezuniyet töreni kapsamında okuma yazma öğrenerek başarı elde eden tüm öğrenciler diplomalarına kavuşmuş olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş müjdeyi verdi! Yaşlı, engelli aylıklarında yüzde 50 artış

Bakan Göktaş müjdeyi verdi! Yaşlı, engelli aylıklarında yüzde 50 artış