ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Ragıp Tüzün Parkı'nda Açık Hava Sineması düzenliyor!

Yenimahalle Belediyesi Ragıp Tüzün Parkı'nda Açık Hava Sineması düzenliyor!

Yenimahalle Belediyesi, bugün Ragıp Tüzün Parkı'nda vatandaşlarına Açık Hava Sineması etkinliği yapmaya hazırlanıyor.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediyesi Ragıp Tüzün Parkı'nda Açık Hava Sineması düzenliyor!

Yenimahalle Belediyesi, mahalle sakinlerine keyifli bir etkinlik sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen "Açık Hava Sinema Günleri," Yenimahalle'nin sosyal yaşamına renk katıyor. İşte Ragıp Tüzün Parkı'nda gerçekleşen bu etkinlik hakkında detaylar...

Keyifli Açık Hava Sinema Gösterimi

Ragıp Tüzün Parkı, Yenimahalle sakinlerine keyifli bir açık hava sinema deneyimi yaşatıyor. Ailecek veya arkadaşlarınızla katılabileceğiniz bu etkinlik, güzel hava koşullarında sinema izlemenin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Tüm vatandaşlar davetli:

Yenimahalle Belediyesi, tüm mahalle sakinlerini bu keyifli etkinliğe davet ediyor. Açık Hava Sinema Günleri, mahalle halkının bir araya gelmesini teşvik ederken, hoşça vakit geçirmenizi amaçlıyor.

Yenimahalle Belediyesi, etkinlik ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Açık Hava Sinema Günlerimiz bugün 20.30’da Ragıp Tüzün Parkımızda devam edecek. Tüm vatandaşlarımız davetlidir." ifadelerine yer verdi.

Mahalle Kültürüne Katkı

Açık Hava Sinema Günleri gibi etkinlikler, mahalle kültürünü canlandırır ve insanların birbirleriyle daha fazla etkileşimde bulunmasına yardımcı olur. Yenimahalle Belediyesi, bu tür etkinliklerle mahallelerin sosyal dokusunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ragıp Tüzün Parkı'ndaki Açık Hava Sinema Günleri, mahalle sakinlerinin keyifli anılar biriktirmelerine ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmelerine yardımcı oluyor. Tüm vatandaşlar bu etkinliğe katılmaya davetlidir.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Başkanı Baran işletmeler için çırak, kalfa ve usta talebinde bulundu

ATO Başkanı Baran işletmeler için çırak, kalfa ve usta talebinde bulundu