ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi şehit ve gazi çocuklarına müze gezisi düzenledi

Yenimahalle Belediyesi şehit ve gazi çocuklarına müze gezisi düzenledi

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçedeki çocuklara yönelik dönem dönem anlamlı etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor. Son olarak ilçedeki şehit ve gazi ailelerinin çocukları müze gezisine götürüldü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi şehit ve gazi çocuklarına müze gezisi düzenledi

Ankara Yenimahalle'de çocukları mutlu etmek ve onların neşeli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla yerel yönetimler tarafından yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Fethi Yaşar'ın belediye başkanlığını yaptığı Yenimahalle Belediyesi şehit ve gazi çocuklarını Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'nde ağırladı.

BAŞKAN YAŞAR ÇOCUKLARLA BERABER PASTA KESTİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da çocukların neşesine ortak olmak için katıldığı gezi keyifli anlara sahne oldu. Başkan Yaşar çocuklarla beraber pasta kesti . Çocuklar ile yakından ilgilendiği gözlemlenen Başkan Yaşar gerçekleşen gezi sonrası sosyal medya hesabından “Çocuklarımızın, uzman eğitimciler ile hem bilimsel buluşları; hem de doğruluk, sevgi, saygı gibi insani değerleri öğrendikleri Evrensel Değerler Çocuk Müzemizde bugün şehit ve gazilerimizin çocuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk” şeklinde konuştu.

ÜLKENİN İLK ÇOCUK MÜZESİ

Türkiye'nin ilk çocuk müzesi olması ile ayrı bir öneme sahip olan Yenimahalle Evrensel Değerler Çocuk Müzesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içinde yer alıyor. Müzeye gelen çocuklar kendilerine önemli bilgiler öğretecek ve bir çok deneyim kazandıracak faaliyetlere katılabiliyorlar. Her yıl on binlerce çocuğun ziyaret ettiği müze Yenimahalle Belediyesi'nin de çocuklara ev sahipliği yapmasından dolayı ayrı bir önem verdiği yer olarak göze çarpıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamuda memur olarak çalışmak isteyenler dikkat! 3 farklı kadroda en az lise mezunu personel alımları yapılacak

Kamuda memur olarak çalışmak isteyenler dikkat! 3 farklı kadroda en az lise mezunu personel alımları yapılacak