ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi semt birimleri ile vatandaşa yerinde hizmet veriyor

Yenimahalle Belediyesi semt birimleri ile vatandaşa yerinde hizmet veriyor

Yenimahalle Belediyesi semt birimleri ile ilçede yaşayanlar büyük bir kolaylığa kavuşmuş oluyor. İnsanlar belediyeden halletmek zorunda oldukları işlemlerini bu noktalardan hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Yenimahalle Belediyesi vatandaşlarının hizmete en kolay bir şekilde ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların belediye ile ilgili halletmesi gereken işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmesi için onlara çözümler sunan Yenimahalle Belediyesi kurmuş olduğu semt birimleri ile ilçe sakinlerinin yanında olduğunu gösterdi.

SEMT BİRİMLERİ İLE YENİMAHALLE HALKI RAHATLIYOR

Açılan semt birimler ile Yenimahalle ilçesinde ikamet eden vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar bu sayede belediyede yoğun bir ana denk gelme gibi durumlar ile karşı karşıya kalmayacak. İşlemlerini süratli bir şekilde gerçekleştirmeleri için Yenimahalle ilçesinin dört bir yanında hizmet veren semt birimleri ile ilgili konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Vatandaşlarımıza çağdaş, hızlı ve konforlu hizmet sunabilmek için ihtiyaç duyulan semtlerimize belediye semt birimleri kurarak vatandaşlarımızın hizmeti bulundukları yerde almalarını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

BİR ÇOK İŞLEM BURADAN YAPILIYOR

İlçe sakinleri ülkenin en kalabalık nüfusa sahip yerlerinden olan Yenimahalle'de herkesin tek bir noktaya yığılmasının önüne geçilmesi adına yapılan bu hizmeti memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler. Emlak vergisi ödemesinden nikah işlemlerine, cenaze işlemlerinden sicil kayıt işlemlerine kadar bir çok iş açılan semt birimleri sayesinde kolayca sonuçlandırılıyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin de hizmetlerinin kolayca bu noktalar aracılığı ile vatandaşlara ulaşmasının devamlılığı açısından semt birimlerine özel ilgi göstermeye devam edeceği öngörülüyor. Belediye tarafından semt birimlerine yönelik yenileme ve bakım işlemleri de devam ediyor. Gelişmeler düzenli olarak vatandaş ile paylaşılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD 2024 yılı için uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu!

AFAD 2024 yılı için uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu!