ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yeni bir madalyayla döndü!

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yeni bir madalyayla döndü!

Türkiye Boks Şampiyonası’na katılım sağlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü madalya kazandı.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yeni bir madalyayla döndü!

Yenimahalle Belediyesi Spor kulübü başarılarına başarı katmaya devam ederken bir madalya daha kazanarak evine dönerken Kars’ta düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası’ndan bir yeni madalya ile döndü.

Türkiye Boks Şampiyonası’na katılım sağlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü madalya kazandı. Ulusal ve uluslararası müsabakalardan başarılı sonuçlarla dönen Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Kars’ta düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası’ndan madalya ile dönerken böylece madalyaların arasına bir yenisini daha eklemiş oldu.

aw005977-03.jpg

BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI!

5-23 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na 70 kilogram kategorisinde katılan Yenimahalle Belediyesi sporcusu Arif Demirel, Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti.

Başarısıyla gururları kabartan Arif Demirel bir madalyayı daha evine getirdi. Şampiyonaya 66 ilden 633 sporcu katılım sağlarken Yenimahalle Belediyesi sporcusu Arif Demirel aldığı Türkiye Şampiyonluğu ile Ağustos ayı sonunda Slovenya’da düzenlenecek Avrupa Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

aw005977-01.jpg

GENÇ SPORCU ŞAMPİYON OLDU!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar elde edilen başarının ardından sporcuyu makamında ağırlarken şunları söyledi;

“Yenimahalle’de gençlerin sporun birbirinden farklı branşlarına yönelmesi amacıyla 5 yıldızlı spor tesislerini ilçemize kazandırdık. Yenimahalleli sporcular gerek ulusal gerekse uluslararası müsabakalarda ilçemizin ismini ve Türk Bayrağını gururla temsil ediyor. Spor Kulübümüz sporun her branşında iddialı sporcular yetiştiriyor ve gençlerimiz her turnuvadan başarı ile dönüyor. Katıldığı turnuvada Türkiye şampiyonluğu alan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Yenimahalle’de yatırımı gençlere yapıyoruz. Çocuklarımıza sonuna kadar güvenmeye devam edeceğiz”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çubuk ilçesindeki çiftçiler Akkuzulu'ya sulama göleti talebinde bulundu!

Çubuk ilçesindeki çiftçiler Akkuzulu'ya sulama göleti talebinde bulundu!