ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi, ücretsiz Hey Gidi Günler adlı tiyatro oyununu duyurdu!

Yenimahalle Belediyesi, ücretsiz Hey Gidi Günler adlı tiyatro oyununu duyurdu!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamalarda 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek tiyatro oyunu duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Yenimahalle Belediyesi, ücretsiz Hey Gidi Günler adlı tiyatro oyununu duyurdu!

Yenimahalleli vatandaşlar için duyuruldu! Süheyl ve Behzat Uygur'un şarkılı interaktif komedi tiyatro oyunu önümüzdeki hafta Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonu'nda sergileneceği ifade edildi. Oyuna katılım sağlamak isteyen kişilerin ücretsiz bir şekilde devetiye alabileceği belirtildi.

HEY GİDİ GÜNLER TİYATRO OYUNU SAHNELENECEK!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar oynanacak olan tiyatro oyunu hakkında sosyal medya X hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde, Cumhuriyet Akademisi Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonunda “Hey Gidi Günler” isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yapacağız.

Ücretsiz davetiyeleri 23 Mart Cumartesi (Yarın) saat 17.00’den itibaren Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonu gişelerinden alabilirsiniz.

İyi seyirler diliyorum.

Konum: Turgut Özal Mahallesi 2164. Cadde Batıkent"

27 Mart Çarşamba günü saat 20:30'da oynanacak olan Hey Gidi Günler tiyatro oyununa ilişkin yapılan açıklamalara göre davetiyelerin yarın verilmeye başlanacağı ifade edildi. Davetiyeleri almak isteyen kişilerin ise Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonu gişelerinden temin edebileceği belirtildi.

Oyunun da Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonu'nda yapılacağı ifade edilerek, oyunun ücretsiz bir şekilde sergileneceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol duyurdu! Olası transfer yasağı engellendi

Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol duyurdu! Olası transfer yasağı engellendi