ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu!

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu!

Memur olmak isteyenlerin girmek için beklediği KPSS sınavı kapsamına az bir zaman kala Yenimahalle'de adaylara önemli bir fırsat tanındı. Adayların son bir defa konularını tekrar etme fırsatı yakalayacağı bir kamp hazırlandığı açıklandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde bu yaz Temmuz'da gerçekleşecek KPSS sınavına dair başvuru sürecinin başladığı açıklanmıştı. Söz konusu sınava girmek ve memur olmak isteyen Lisans mezunları da gerekli başvuruları yapmaya başlamıştı.

SINAV ÖNCESİ ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Bu durumun ardından Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde belediye tarafından sınava hazırlanan adaylara konularını son bir kez daha gözden geçirebileceği bir hizmet sunulacağı öğrenildi. Konu ile ilgili duyuru yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ücretsiz olarak bir hazırlık kampı fırsatı sunacaklarını açıkladı.

Başkan Fethi Yaşar “Belediyemiz ve Pegem Akademi işbirliğinde KPSS’ye girecek adaylarımız için ücretsiz olarak düzenlediğimiz genel tekrar kampını 3-8 ve 9-11 Haziran tarihlerinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde gerçekleştireceğiz” dedi. Sınava girecek tüm adaylara “Memur adaylarımıza, emeklerinin karşılığını almaları dileğiyle başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diyerek iyi dileklerini ileten Başkan Yaşar başvuru için pegemakademi.com adresini işaret etti.

YOĞUN KATILIM TAHMİNİ

Yenimahalle ilçesinde yapılacak bu önemli programa çok sayıda adayın katılması bekleniyor. Özellikle sınava hazırlanma noktasında gerekli maddi imkanı olmayan kişiler için bu tarz hizmetler ayrı bir önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
X'in yeni özelliği Grok nedir? Grok (xAl) nasıl kullanılır?

X'in yeni özelliği Grok nedir? Grok (xAl) nasıl kullanılır?