ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi, ilçede ikamet eden dar gelirliler için çeşitli yardım programlarına imza atmaya devam ediyor. Her yıl ücretsiz sünnet şenlikleri düzenleyen Yenimahalle Belediyesi, bul yıl başvuruları alacağı tarihi duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor

Ekonomik durumu yetersiz olan vatandaşlar için çeşitli destek programları yürütülüyor. Destekler bakanlıklar ve belediyeler tarafından hak sahibi olarak belirlenen kişilere ulaştırılmaya devam ederken Yenimahalle Belediyesinden yeni bir duyuru geldi. İlçe halkının yanında olmaya devam edeceğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir klasik haline gelen ücretsiz sünnet şöleni için açıklamada bulundu. 

İlçede dar gelirli olan vatandaşların çocukları için bir dizi projeyi hayata geçiren Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ücretsiz sünnet için ailelerden başvuru almaya devam ettiklerini duyurdu. 

YENİMAHALLE BELEDİYESİ SÜNNET BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak her yıl dar gelirli ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirerek onlara biraz olsun destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da yüzlerce çocuğumuzun bu heyecanına ortak olacağız. Yenimahalle’de ikamet eden her ailemizin faydalanabileceği sünnet için kayıtlar 24 Mayıs'a kadar devam edecek.'' ifadelerine yer verdi. 

24 Mayıs tarihine kadar devam edecek başvurularla ilgili bilgi veren Başkan Yaşar, ‘’Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımız Sağlık İşleri Müdürlüğümüze ikametgah belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurabilir; detaylı bilgi almak için, 0312 526 24 05 ve 0312 526 25 07 numaralı telefonları arayabilirler.'' ifadelerini kullandı. 

2 - 24 Mayıs tarihlerine alınacak olan sünnet başvurusu için  Sağlık İşleri Müdürlüğüne gidilmesi gerektiği ifade edildi. Başvuru esnasında istenilen belgeler ikametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisi olarak listelendi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
The Office dizisinin devamı resmen onaylandı! Başrol oyuncuları belli oldu

The Office dizisinin devamı resmen onaylandı! Başrol oyuncuları belli oldu