ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi vatandaşları düzenlenecek Bilim ve Kültür Şenliğine davet etti

Yenimahalle Belediyesi vatandaşları düzenlenecek Bilim ve Kültür Şenliğine davet etti

Yenimahalle ilçesinde genç yaştaki öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onlara güzel bir deneyim yaşatmak adına bir şenlik düzenlenecek. Çok sayıda kurumun öğrencileri ile katılacağı şenlik hakkında belediye tarafından bir paylaşım hazırlandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi vatandaşları düzenlenecek Bilim ve Kültür Şenliğine davet etti

Ankara'da gençlere yönelik önemli bir proje daha hazırlandı. Söz konusu proje ile genç nesillerin bilgi ve birikimlerini ortaya koyma fırsatı tanınacak.

TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ

Bu yıl 8. defa düzenlenecek olan bilim ve kültür şenliğinde çok sayıda etkinlik düzenlenecek. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek olan program ile ilgili Yenimahalle Belediyesi yayınladığı mesaj ile tüm vatandaşları bu şenliğe katılmaya ve heyecana ortak olmaya davet etti.  Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda çok sayıda eğitim kurumunun şenlikte yer alacağı bilgisine yer verildi.

Yapılan paylaşımda “Yenimahalle Kent Konseyi ve Belediyemizin işbirliğinde, ilçemizdeki okulların ve sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla 26-27 Nisan tarihlerinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde düzenleyeceğimiz 8. Bilim ve Kültür Şenliği'ne tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi. 

AMAÇ GENÇLERİN BİLİMLE İÇ İÇE OLMASI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapılacak bu etkinlikteki en temel amaçlardan birisi gençliğin kendilerini bilimde geliştirmesi ve kültür seviyelerini arttırmak şekilde oldu. Eğlenirken öğrenme konseptinde olması beklenen şenliğin yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor. Bu yıl 8. defa yapılacak bu şenliğin ilerleyen yıllarda da aynı şekilde düzenlenmesi bekleniyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da gençlere ve bu tarz projelere büyük önem verdiğini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Saat 09.00'da başlayacak göz gözü görmeyecek

Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Saat 09.00'da başlayacak göz gözü görmeyecek