ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrenciler için Çocuk Tiyatroları Festivali düzenleyecek

Yenimahalle Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrenciler için Çocuk Tiyatroları Festivali düzenleyecek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yarıyıl tatilinde öğrenciler için düzenlenecek olan Çocuk Tiyatroları Festivalinin detaylarını paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrenciler için Çocuk Tiyatroları Festivali düzenleyecek

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan öğrenciler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre Ankara Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar yaptığı paylaşımda 2023-2024 yarıyıl tatili için öğrencilere yönelik hazırladıkları Çocuk Tiyatroları Festivalinin detaylarını paylaştı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin yarın yurt genelinde yapılacak karne törenleri ile tamamlanacak olmasından dolayı Yenimahalle Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilerin tatil döneminde güzel vakit geçirebilmesi için harekete geçti ve hazırlanan Çocuk Tiyatroları Festivali'nin duyurusunu yaptı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Çocuklarımız ara tatil dönemlerini dolu dolu, eğlenerek geçirsinler diye Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor. Tüm çocuklarımıza iyi seyirler diliyorum” şeklinde konuştu ve gösterimi planlanan çocuk tiyatrolarının afişlerini ve detaylarını ilçe vatandaşları ile paylaştı.

HANGİ OYUNLAR OLACAK?

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içerisinde bulunan Genco Erkal Salonu'nda yapılacak çocuk tiyatrolarının ise Karlar Ülkesi Olafın Rüyası, Yaramazlar Sirki, Sevimli Kahramanlar Hayal Adası'nda, Aslan Kral ve Şirinler adlı oyunlar olduğu bildirildi. Yapılacak oyunlar öncesinde de kapıların 1 saat erken açılacağı bilgisi verilen bir diğer husus oldu.

Yenimahalle ilçesinde yaşayan öğrenciler ve bu öğrencilerin velileri ise yapılacak bu tiyatro gösterilerinden dolayı duydukları memnuniyetleri belirttiler. Yapılacak tiyatro gösterilerine yoğun bir ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir?

AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir?