ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı

Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı

31 Mart seçimlerinde Yenimahalle halkının bir kez daha kendisine başkan olarak seçtiği Fethi Yaşar yeni dönemine vakit kaybetmeden başladı. İlçede yaşanan gelişme vatandaşlar ile paylaşıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı

Ankara'da yapılan yerel seçimler sonrasında en uzun süre görev yapan Belediye Başkanları arasında ilk sırada bulunan Fethi Yaşar görevini sürdürüyor. Uzun yıllardır Yenimahalle Belediye Başkanı olarak görev yapan Yaşar kaldığı yerden başkanlık çalışmalarına devam etti.

BAŞKAN YAŞAR'DAN YENİ DÖNEM AÇIKLAMASI

Bu kapsamda 4. dönemine geçtiğimiz günlerde Merhaba diyen Başkan Fethi Yaşar, bu dönemin ilk meclis toplantısının gerçekleştirildiğini açıkladı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Yaşar “Yenimahalle’de yeni seçilen Meclis Üyelerimizle yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Yenimahallemize hayırlı olması temennisiyle, tüm Meclis Üyelerimize başarılar diliyorum. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mesleklerine bağlılık ve görev sevgilerini ise “Aynı şevk ve azimle; Yenimahalle’de barış, huzur, mutluluk ikliminin devamı ve ilçemizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek ifade eden Başkan Yaşar'ın seçim döneminde vatandaşlara vadettiği çalışmalarına hızlıca başlaması bekleniyor.

GELECEK DÖNEME OLUMLU BAKILIYOR

ABB Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere Ankara'nın 16 ilçesindeki belediye başkanlarının aynı partiden olmasının Yenimahalle için olumlu etkilerinin olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşlarda 20 sene boyunca başlarında kalmasını garantiledikleri Fethi Yaşar'ın çalışmalarını takip etmeyi sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak?

2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak?