ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi'nden ilçede bahara hazırlık!

Yenimahalle Belediyesi'nden ilçede bahara hazırlık!

Yenimahalle Belediyesi, bahar aylarına kısa bir süre kalırken ilçede hazırlıklara başladı. Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin yazın ışıl ışıl görünmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Yenimahalle Belediyesi'nden ilçede bahara hazırlık!

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, ilçenin renkli sokaklarını ve yemyeşil doğasını korumak ve yaza hazırlamak için çalışmalarına başladı. Yazın Yenimahalle ışıl ışıl olacak. 

Bahar aylarının yaklaşmaya başlamasıyla Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanındaki ağaçları buduyor, parkların ve bahçelerin çimlerini biçiyor. 

İlkbaharı karşılamak için hummalı çalışmalarını sürdüren ekipler, doğaya zarar vermeden ilçeyi bahara hazırlıyor. Budama işlemlerinin önemine de değinen ekipler, en uygun zamanın ise 15 Kasım – 15 Mart tarihleri arası olduğunu söyledi. 

BUDAMA İŞLEMİ SOSYAL BİR PROJEYE DÖNÜŞTÜ 

Yenimahalle'de yapılan budama işlemleri ise sosyal bir projeye dönüşüyor, budamadan elde edilen odunlar parçalanarak yakıma uygun hale getiriliyor ve dar gelirli ailelere dağıtılıyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, hem doğayı koruyor hem de yaptığı her türlü hizmeti bir sosyal projeye dönüştürerek ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor. 

Yenimahalle'nin dört mevsim güzel olması için çalışmalarını sürdürdüklerini ve doğayı koruyarak hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tek amaçlarının vatandaşlarının yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle'yi oluşturmak olduğunu söyledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi

Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi