Yenimahalle Belediyesi’nden Sünnet Şöleni! Bu yıl 16'ncısı düzenleniyor

Yenimahalle Belediyesi, her yıl yapılan Sünnet Şöleni'ni bu yıl da yapacak. Belediye, bu yıl ağustos ayında 16'ncı Sünnet Şöleni'ni düzenliyor.

Yenimahalle Belediyesi’nden Sünnet Şöleni! Bu yıl 16'ncısı düzenleniyor

Ankara'da her yıl olduğu gibi bu yıl da Sünnet Şöleni rüzgarı esecek. Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Sünnet Şöleni’nin bu yıl 16’ncısı yapılacak.

Yenimahalle Belediyesi, yıllardır devam eden ihtiyaç sahibi ailelerinin evlatlarını sünnet ettirme uygulamasını bu yıl da gerçekleştirecek. Konu ile ilgili duyuru Yenimahalle Belediyesi'nin resmi internet sitesinde paylaşıldı. Sünnet Şöleni, bu yıl ağustos ayında Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleşecek.

Ağustos ayında Yakacık Mesire Alanı'nda yapılacak olan şenlik öncesinde, çocuklar ve aileleri için düzenlenen sünnet merasimi büyük bir coşkuyla kutlandı. Sünnet Şöleni öncesi, müzikli eğlence, palyaço, yüz boyama gibi etkinliklerinde olduğu sünnet merasimi de Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da sünnet merasiminde Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Ferudun Güngör ve Naki Demir de çocukları yalnız bırakmadı.

"BU ÇOCUKLAR BİZİM AYDINLIK YARINLARIMIZ"

6 yaşındaki Abdullah Aslan’a kirvelik yapan Başkan Yaşar, “Bugüne kadar 20 bine yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bugün de yüzlerce çocuğumuzun sünnet kesim işlemlerine başladık. Daha sonrada gerçekleştireceğimiz sünnet şöleni ile çocuklarımız doyasıya eğlenecek. Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşımızın her zaman olduğu gibi bu güzel gününde de yanındayız. Bu çocuklar bizim aydınlık yarınlarımız. İnşallah vatana, millete faydalı, aydın gençler olacaklar” diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi'nin Sünnet Şöleni, geçen yıllarda da büyük beğeni toplamıştı. Şölende eğlenceli anlar yaşanırken, çocukların mutlu halleri ise dikkat çekmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER