Yenimahalle Belediyesinin düzenlediği Çocuk Tiyatroları gösterilerine büyük ilgi

Yenimahalle Belediyesinin yarıyıl tatilinde öğrenciler için hazırladığı tiyatro gösterilerine ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ankara'da milyonlarca öğrenci geçtiğimiz günlerde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılını başarı ile tamamlamasının ardından tatil döneminin tadını çıkarmaya başlamıştı.

İlçe öğrencilerinin zamanının kıymetli olduğunu ve onların eğlenceli vakit geçirmesinin önemsediklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabından geçtiğimiz dönemde yarıyıl tatili için öğrencilerin hoş vakit geçirmesi adına “Tiyatro Festivali” düzenleyeceklerini ifade etmişti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile öğrencileri ve velileri düzenleyecekleri etkinliklere davet eden Başkan Yaşar'ın çağrısı yanıt buldu ve tiyatrolara büyük bir ilgi gösterildiği öğrenildi.

BARIŞ MANÇO EŞLİĞİNDE EĞLENCE

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Çocuklarımız tatil dönemlerini dolu dolu, eğlenerek geçirsinler diye Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde düzenlediğimiz Çocuk Tiyatroları Festivali başladı. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, iyi seyirler diliyorum.” şeklinde konuşarak yapılan gösteriden çekilen görüntüler paylaştı.

Paylaşılan görüntülerde ülkemizde 7'den 70'e tüm vatandaşların sevgisini kazanan Barış Manço'nun ünlü şarkısı “Domates, Biber, Patlıcan” eşliğinde eğlenen öğrenciler ve velilerin yaşadığı mutluluk net bir şekilde gözlemlendi.

Yenimahalle ilçesinde yaşayan vatandaşlar ise belediyenin bu hizmetini takdir ettiklerini ifade ederken, belediyenin gösterilen ilgiye kayıtsız kalmadan benzer etkinlikleri düzenlemeye devam edeceği öngörülüyor.