ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'deki Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatı devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'deki Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatı devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin Şentepe semtine yapılan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da inşaata gelerek denetlemede bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'deki Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatı devam ediyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, vatandaşların önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili olarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da inşaata giderek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yenimahalle ilçesinin büyük bir semti olan Şentepe'ye yapılan bu inşaatın bölgedeki insanların önemli bir sorununu gidermesi bekleniyor. Çiğdemtepe mahallesinde devam eden inşaata Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar denetimler yapmak için gitti ve sosyal medya hesabından yaptığı denetim ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

BAŞKAN YAŞAR'DAN DENETLEME

Başkan Yaşar “Şentepe Çiğdemtepe Mahallesinde, vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatımızda devam eden çalışmaları denetledim. Yenimahalle’de pazar yerlerini bir gün kullanılan yerler değil, vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçlarını da karşılayan noktalar haline getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Fethi Yaşar'ın pazaryerlerine yönelik sadece haftanın belirli günlerinde alışveriş yapılan bir yer değil, başka hizmetlerinde yapılabilen bir yer olarak kullanma çalışması göze çarpan en önemli noktalardan birisi oldu. Hem vatandaşların kurulan pazarlarda rahatça alışveriş yapabilmesi, hem de pazar yerlerinde tezgah açan esnafların hizmetlerini rahatça gerçekleştirmesi için yapılan çalışma takdir topladı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından esnaflar ve vatandaşların günlük hayatta işlerini kolaylaştırmak için yapılan çalışmaların önümüzdeki dönemde devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde Kahramanlar-47 operasyonları

Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde Kahramanlar-47 operasyonları