Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti

Yenimahalle Belediyespor, başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final maçında boy gösteren Yenimahalle Belediyespor, seride öne geçerek yeni bir başarıya daha imza attı.

Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti

Ankara'daki belediyelerin spor kulüpleri başarıları ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Belediyeler, sporu ve sporcuları desteklerken bu belediyelerin spor kulüpleri yeni başarıları ile gündem olmayı sürdürüyor. Son olarak bir güzel haber de Yenimahalle Belediyespor'dan gelirken Yenimahalle’nin Meleklerinin seride öne geçtiği öğrenildi.

Yenimahalle Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisi ilk maçında Armada Praxis Yalıkavak'ı yenerek seride öne geçmeyi başardı.

YENİMAHALLE BELEDİYESPOR MELEKLERİ SERİDE ÖNDE GEÇTİ

2023 - 2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Yenimahalle Belediyespor, Armada Praxis Yalıkavak'ı 35 - 31 yendi.

Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti

Böylelikle seride 1 - 0 öne geçen Yenimahalle Belediyespor, bir kez daha gururlandırdı. Bodrum Binnaz Sarıkaya Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısını da konuk ekip Yenimahalle Belediyesi 14 - 16 önde kapattı.

Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti - Resim : 2

Maçın son dakikasına kadar kıyasıya mücadele veren Yenimahalle SK’nın gollerini, Yaren 9, Sevgi ve Gülcan 7, Hatice 5, Betül 3, İlayda 3, Açelya 1 kaydetti. Şampiyonluk mücadelesi sürerken Yenimahalle’nin melekleri seride ikinci maçını ise 21 Mayıs Salı günü saat 17.00'de aynı salonda oynayacak.

Yenimahalle Belediyespor Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde öne geçti - Resim : 3

Şampiyonluk Etabı final serisi beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanıyor. Seride üç maçı kazanan takım Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu, diğer takım ise Kadınlar Süper Ligi İkincisi olacak. 21 Mayıs'taki karşılaşma da heyecanla takip edilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER