Yenimahalle halkı Gençlik Festivalinde 19 Mayıs'ı kutladı

Yenimahalle Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler gençler tarafından ilgi ile karşılandı. Batıkent semtinde düzenlenen program gençlerin bir arada keyifle eğlenmesini sağladı.

Yenimahalle halkı Gençlik Festivalinde 19 Mayıs'ı kutladı

Ankara'nın geniş katılımlı bayram kutlaması yapılan ilçelerinden birisi de Yenimahalle oldu. Herkesin bayramı olan 19 Mayıs'ta gençlere güvendiğini onlar için programlar hazırlayarak gösteren Yenimahalle Belediyesinden önemli mesajlar verildi.

GENÇLİĞE ÖNEMLİ MESAJ

Yenimahalle Belediyesi Batıkent Ali Öcal Stadında gençler için bir birinden eğlenceli bir festival düzenleneceğini duyurmuştu. 19 Mayıs'ı bir arada kutlamak için yapılan kutlamaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da katıldı. Başkan Yaşar gençlerin ve her yaştan vatandaşın bayram kutlamasına ortak oldu. Yapılan programa dair sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar gençliğe duydukları güveni dile getirdi.

Yenimahalle halkı Gençlik Festivalinde 19 Mayıs'ı kutladı

Başkan Fethi Yaşar “Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs'ı gençlere, sizlere armağan etti. Sizlere güvendi, aydınlık geleceğin sizlerle mümkün olacağına inandı. Bu ülkeyi sizlere emanet etti. Sizler de bu ülkeye sahip çıkacaksınız. 1919’da yola çıkıp bize Kurtuluş Savaşı’nı kazandırarak, Cumhuriyeti bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anmaya devam edeceğiz. Bayramlarımızı unutmayacak ve unutturmayacağız” şeklinde konuştu.

Yenimahalle halkı Gençlik Festivalinde 19 Mayıs'ı kutladı - Resim : 2

YENİMAHALLE GENÇLERİ EĞLENCENİN TADINI ÇIKARDI

Düzenlenen festivale katılan gençler kendileri için hazırlanan alanlarda oyunlar oynadılar. Dans gösterisi ile eğlenen gençler mutlu bir şekilde evlerine döndü.

SONRAKİ HABER