ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Bir Halk Düşmanı isimli tiyatro oyunu sergilenecek!

Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Bir Halk Düşmanı isimli tiyatro oyunu sergilenecek!

Bugün Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan açıklamalarda 14 ocak pazar günü Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında tiyatro oyununun sergileneceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Bir Halk Düşmanı isimli tiyatro oyunu sergilenecek!

Bugün Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan son duyuru ile birlikte Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında “Bir Halk Düşmanı” isimli tiyatro oyununun sergileneceği ifade edildi.

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR DUYURDU! 

Konu hakkında yapılan paylaşımda Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde Perdeci Oyuncuları’nın “Bir Halk Düşmanı” isimli tiyatro oyununa Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında ev sahipliği yapılacağı ifade edildi. Bu kapsamda Fethi Yaşar tarafından yapılan açıklamalar şu şekildeydi;

'Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında pazar günü Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde Perdeci Oyuncuları’nın “Bir Halk Düşmanı” isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yapacağız.

Ücretsiz davetiyeleri yarın saat 17.00’den itibaren Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi gişelerinden alabilirsiniz.'

Yapılan bu duyuruya göre tiyatro oyununun 14 Ocak pazar günü saat 19.00'da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkan Salonu'nda sergileneceği ifade edildi. 12 yaş ve üzeri tüm Yenimahalleli vatandaşların katılım sağlayabileceği bu tiyatro oyununun biletlerinin 11 Ocak tarihinden itibaren satışa çıkacağı, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi üzerinden de vatandaşların temin edebileceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlıktan açıklama geldi! Limon suyu yasaklandı mı?

Bakanlıktan açıklama geldi! Limon suyu yasaklandı mı?