ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle'de kursiyerler film zevkini doyasıya çıkarıyor

Yenimahalle'de kursiyerler film zevkini doyasıya çıkarıyor

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinlerine unutulmaz bir film seyri yaşattı. YENİMEK kursiyerleri film gecesiyle seyir zevkinin tadını doyasıya çıkardı.
Yenimahalle'de kursiyerler film zevkini doyasıya çıkarıyor

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinleri için açtığı YENİMEK kurs merkezleriyle Yenimahalle'de kültür sanat faaliyetlerinin desteklenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe vatandaşları belediyenin kursları ile hem kültür sanat etkinliklerine doyuyor hem de sosyalleşiyor. 

YENİMEK kurs merkezleri, ilçede 20 noktada faaliyet gösteriyor. Kurslarda 60 farklı branşta eğitim imkanı yakalayan Yenimahalleliler, bir yandan kültür sanat etkinliklerinin doyasıya tadını çıkarıyor, diğer yandan da sosyalleşiyor. 

Belediye tarafından yapılan sinema günlerinin ilkinde YENİMEK kursiyerleri, İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nu bir araya getiren, evlilik ve ilişki komedisi “Mutluyuz” adlı film ile bir araya getirdi. 

Kursiyerler, geçtiğimiz hafta galası yapılan, evlilikler ve aile hayatı üzerine komedi türündeki filmi hep beraber izledi. Ardından ise filmle ilgili düşüncelerini birbirleriyle paylaştı. Belediyenin YENİMEK kursiyerlerine sunduğu unutulmaz film seyri keyfi ise vatandaşlardan tam not aldı. 

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN KIŞ SİNEMA ETKİNLİĞİ 

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, kursiyerlere yönelik kış film etkinliği Acity ve Podyum AVM’de gerçekleşmeye devam edecek. Açıklamada, 100'ün üzerinde filmin kursiyerlerin beğenisine sunulacağı da aktarıldı. 

Ocak ayı boyunca devam edecek etkinlikte, Yenimahalle'de bulunan farklı sinema salonlarında binden fazla kursiyere henüz vizyona girmemiş filmlerin sunulması planlanıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SSK ve Bağkur emekli maaşı için ek zamda son durum netleşiyor! Kök maaşlar yükselecek mi, ne kadar olacak?

SSK ve Bağkur emekli maaşı için ek zamda son durum netleşiyor! Kök maaşlar yükselecek mi, ne kadar olacak?