ANASAYFA Yenimahalle Yenimahallelilere 'Derman' olan marketler hizmete devam ediyor

Yenimahallelilere 'Derman' olan marketler hizmete devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçede açılan Derman Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Yenimahallelilere 'Derman' olan marketler hizmete devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ve her daim yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin, vatandaşlarının hizmet ve ihtiyaçlarına yönelik sunduğu hizmet ve projeler kapsamında Yenimahallelilerin ilgisine sunulan Derman Market, tam not alıyor. 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik kurulan Derman Market, Yenimahalle bütçesi ve yardımseverlerin katkılarıyla ayakta kalıyor. İlçe sakinlerinden tam not alan Derman Market, ihtiyaç sahibi ailelere derman oluyor. 

100 ÇEŞİT ÜRÜN BULUNUYOR 

Derman Market içerisinde, 100 çeşit ürün bulunuyor. Giyim, gıda ve temizlik malzemesinden oluşan ürünler, ihtiyaç sahibi aileler için toplanıyor ve onlara ulaştırılıyor. 

Utandırmadan, kırmadan yardımlaşma amacıyla Derman Market'i kuran Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların gönlünde taht kuruyor. 

Derman Market, Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi içerisinde bulunuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ve aileler, Derman Market aracılığıyla başvurularını yapıyor. 

Başvuran ve yeterli koşulları taşıdığı belirlenen vatandaşlar, kartlarına yüklenen krediler ile tercih ettikleri ürünleri ücretsiz alabiliyor. Alışverişler belirli periyotlar ile yapılıyor. 

Belediye ve hayırseverler tarafından kurulan Derman Market, ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olmaya devam ederken, vatandaşlar ise bu hizmet için Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Ankara tarihini turistlere anlatmaya devam ediyor

ABB Ankara tarihini turistlere anlatmaya devam ediyor