ANASAYFA Yenimahalle Yenimahallelinin parası Yenimahalle'de kalıyor! Halk Kart ile Yenimahalle kazanıyor

Yenimahallelinin parası Yenimahalle'de kalıyor! Halk Kart ile Yenimahalle kazanıyor

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinleri için hizmette sınır tanımıyor. Bu kapsamda Yenimahallelilerin kullanımına sunulan Halk Kart ile hem ilçe işletmeleri destekleniyor hem de vatandaşlar indirimli bir şekilde çeşitli hizmetlere ulaşabiliyor.
Yenimahallelinin parası Yenimahalle'de kalıyor! Halk Kart ile Yenimahalle kazanıyor

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçeye yaptığı hizmet ve projeler ile tam not alıyor. Sosyal yardımlar, kültür sanat etkinlikleri, 7'den 70'e her türlü faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği özel alanlar ile başkentte ilçesi için yaptığı projelerle ön plana çıkan belediyeler arasına Yenimahalle Belediyesi de giriyor. 

Belediyenin ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve iş yapan Yenimahallelileri desteklemek için sağladığı ‘Halk Kart’ ise vatandaşlarına ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. 

Yenimahalle Belediyesi tarafından dağıtılan manyetik ve temassız kart olan Halk Kart, ilk olarak Yenimahalle'de iş yapan, para kazanan işyerlerini (zincir marketler, hastaneler, özel okullar, akaryakıt istasyonları vb.) desteklemek ve belediye tarafından indirim anlaşması imzalanan iş yerlerinden vatandaşların ucuz bir şekilde hizmet alabilmesini sağlamak. 

TÜM YENİMAHALLE KAZANIYOR 

Belediye tarafından iş yerleri ile yapılan anlaşma ile hem iş yerleri kazanıyor hem de Yenimahalle vatandaşları indirimli bir şekilde anlaşmalı iş yerlerinden hizmet alabiliyor. 

Yenimahalle Halk Kart'ı edinmek isteyen vatandaşlar, '‘yenimahallehalkkart, yenimahalle .bel .tr’' intermet adresi üzerinden anlaşmalı iş yerleri ve kart hakkında detaylı bilgiye erişiyor. 

YenimahalleHalkKart vatandaşlara tamamen ücretsiz bir şekilde sağlanırken, ilçede ikamet eden herkes karta sahip olmaya hak kazanıyor. Yenimahalle'de iş yeri olan tüm esnaf da ücretsiz olarak projeye katılabiliyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor

Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor