YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapılan kültür ve sanat faaliyetlerine bir yenisinin daha ekleneceği öğrenildi. Konu ile ilgili konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yarın başlayacak olan festivale dair bilgiler verdi.

YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor

Yenimahalle ilçesinde son dönemde yapmış olduğu kültürel faaliyetler ve düzenlenen konserler ile insanların sosyal hayatlarında daha aktif olmasını amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlenen programlara da yoğun bir katılım sağlanıyor.

BAŞKAN YAŞAR VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar geçmiş dönemlerde yaptığı açıklamalarda ilçe sakinleri için aktiviteler düzenleyeceklerini ifade etmişti. Her yaştan insana yönelik sosyal hayatlarında daha aktif olmalarını amaçladıklarını ifade eden Başkan Yaşar, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyete de dikkat çekmişti.

YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor

Bu kapsamda Yenimahalle halkının kültür ve sanatla daha fazla iç içe olmasını isteyen Yenimahalle Belediyesi tarafından yeni bir program organize edildi. Programa dair bilgileri veren isim Belediye Başkanı Fethi Yaşar oldu. Başkan Yaşar “25-26-27 Mayıs tarihlerinde devam edecek olan YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir” diyerek tüm vatandaşları bu organizasyonda görmek istediklerini belirtti.

Yarın kapılarını açacak ve 3 gün boyunca sürecek festivalde, hazırlanan pek çok eserin sergileneceği, müzik faaliyetlerinde bulunacağı ve pek çok atölyenin yer alacağı öğrenildi. Bu festivale katılmak isteyen vatandaşlar akşam saat 19:00'a kadar alanı ziyaret edebilecek.

Cengiz Ortataş Haberankara.com / alıntılamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER