ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ABB'den Miras Şantiye gezisi! Başvurular alınmaya başladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ABB'den Miras Şantiye gezisi! Başvurular alınmaya başladı

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün yaklaşması ile beraber düzenlenecek olan ücretsiz etkinlikler de merak konusu oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında beklenen etkinlik duyurusu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelirken Miras Şantiye gezisi için başvuruların alınmaya başlayacağı açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ABB'den Miras Şantiye gezisi! Başvurular alınmaya başladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için geri sayım başladı. Kadınlar Günü kapsamında yapılacak sosyal etkinlikleri araştıran vatandaşlar, yapılan açıklamaları yakından takip ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir açıklamada bulundu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent tarihine ışık tutan yapıları yeniden ayağa kaldırırken, çalışmaların devam ettiği şantiyelerin kapılarını da vatandaşlara açıyor. Bu kapsamda ‘Miras Şantiye Gezileri’ adıyla düzenlenen gezi programlarına olan ilgi devam ederken ABB, gezi programına bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel başvuru almaya başladı. 

ABB 8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL MİRAS ŞANTİYE GEZİSİ DÜZENLENECEK 

Ankara'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından Ankara Miras Şantiye Gezileri gerçekleştirilecek. 

Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi’nde düzenlenecek olan şantiye gezilerine katılmak isteyen vatandaşların https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras linki üzerinden başvuruda bulunabilecekleri kaydedildi. 

ABB'nin sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan açıklamada ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ankara'nın Tarihine Yolculuk! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutulmaz kılmaya hazırlanıyoruz! Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'nin şantiye gezileriyle tarihi keşfe çıkmaya ne dersiniz?  

Miras Şantiye Gezileri;  8 Mart 2024 Cuma günü 10.00-11.00 saatleri arasında Roma Tiyatrosu ve Arkeopark şantiyesi, 11.00-12.00 saatleri arasında ise Ankara Kalesi’ne düzenlenecek. ‘’ ifadelerine yer verildi. Başvuruların onaylanmasının ardından katılımcılar 8 Mart tarihinde Ankara'nın tarihine tanıklık edebilecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı

Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı