ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu

ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi az bir zaman kalan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla günler sürecek bir program takvimi oluşturdu. Söz konusu takvimde pek çok şenlikler ve konser yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu

Cumhuriyetin ilk ulusal bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından bir çok organizasyon hazırlığı yapıldı. Başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların keyifli anlar geçirmesi kapsamında hazırlanan etkinliklere büyük katılım sağlanması bekleniyor.

Bu konuda kentte sosyal aktivitelerin yoğun olmasına önem vermesi ile bilinen ABB, günler öncesinden vatandaşların bilgi sahibi olması adına program takvimini paylaştı. Kutlama organizasyonlarını 3 güne yayan ABB çocukların eğlenmesi için şenlik düzenleyecek. ABB yönetimi ayrıca bu günler içinde Edis, Gazapizm ve Semicenk konseri düzenleneceğini açıkladı.

KUTLAMALAR ERKENDEN BAŞLAYACAK

21 Nisan günü başlayacak kutlama programlarında ilk olarak ünlü şarkıcı Semicenk Atatürk Orman Çiftliğinde saat 20'de düzenlenecek konserde sevenleri ile buluşacak. Bu konsere gitmek isteyen vatandaşlar için 16.00 ve 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği’nden karşılıklı ring seferleri düzenlenecek. 22 Nisan günü ise Türk Rap müziğinin sevilen ismi Gazapizm Ankaralılar ile sevilen şarkılarını söyleyecek.

23 NİSAN EDİS KONSERİ İLE KUTLANACAK

Bayram gününde ise programlar erken saatte başlayacak. Çocuk yaştaki Ankaralıların aileleri ile eğlenceli anlar geçirmesi için Gençlik Parkı havuzunun önünde çocuk atölyeleri düzenlenecek. Gün boyu devam edecek etkinlikler akşam düzenlenecek Edis konseri ile taçlanacak. 

Ankara halkının gerçekleşecek konserlerin tamamına geniş bir katılım sağlaması bekleniyor. Konser ve etkinliklerde renkli anlar ortaya çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret ve emekli maaşlarına ara zam yapılmayacağını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret ve emekli maaşlarına ara zam yapılmayacağını açıkladı