ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yıl dönümüne çok az bir zaman kala Ankara halkı için önemli bir duyuru geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi günler sürecek kutlama programının detaylarını paylaştı.

ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu

Bahar aylarının gelmesi ile dört bir yanında konserlerin yapılmaya başlandığı Ankara'da programlar zirve noktasına ulaşacak. Milli Bayramların en yoğun bir şekilde kutlandığı Ankara'da sıradaki milli bayram olan 19 Mayıs için hazırlıklar son sürat devam ediyor.

ANKARA HALKI KONSERLERE DAVET EDİLDİ

Ankara'da resmi ve özel girişimler ile hazırlanan pek çok kutlama etkinliği hakkında bilgilendirme paylaşımları yapılıyor. Bu kapsamda ABB'de yönetim olarak konser vermesini sağlayacaklarını açıkladı.

19 Mayıs kutlamalarını tek bir gün ile sınırlandırmak istemeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi konserleri 3 güne yaydı. 19 Mayıs günü en üst noktaya çıkması beklenen milli heyecan 17 Mayıs'ta başlayacak. Konu ile ilgili ABB yaptığı paylaşımda konserlerin hangi günler olduğunu ve o gün kimlerin sahneye çıkacağını paylaştı.

ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu

ABB 19 MAYIS KONSER PROGRAMI

ABB tarafından yapılan paylaşıma göre konser takvimi şu şekilde oldu;

Gülşen
17 Mayıs - 20.00

Murat Boz
18 Mayıs - 20.00

Mor ve Ötesi
19 Mayıs - 20.00

Konserlerin hepsi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkında düzenlenecek. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılacağı bu konserde coşkulu anların yaşanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER