ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB 8 ilçede daha atıl göletleri temizlediğini duyurdu!

ABB 8 ilçede daha atıl göletleri temizlediğini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 ilçede atıl halde bulunan göletleri temizlediğini açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde uzak olan ilçelerde de aktif olarak hizmet çalışmalarına devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada 8 ilçede daha yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

ATIL GÖLLER TEMİZLENDİ

Mansur Yavaş'ın başkanlığında çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda “Haymana, Beypazarı, Kızılcahamam, Kalecik, Çamlıdere, Polatlı, Sincan ve Güdül ilçelerimizde bakımsızlıktan atıl duruma gelen göletleri temizleyip genişleterek su kaynaklarını yeniden kullanabiliriz seviyeye getirdik" denildi.

Söz konusu paylaşımın devamında ise “Kırsal kalkınma hedeflerimiz devam edecek” denirken ilçelerin mahallelerin muhtarları da yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek söz konusu çalışmaların sonucunda bölgede yapılan hayvancılık faaliyetlerine de olumlu etki edeceğini ifade ettiler ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na da teşekkür ettiler.

İLÇE SAKİNLERİNE GÜVEN MESAJI

Konu ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tarımsal Yapılar ve Sulama Şube Müdürü Hüseyin Şemsi Uysal Güdül ilçesinin Akçakese Mahallesi'nde yaptığı konuşmada “157 bin metreküp su vatandaşımızın hizmetine sunulmuş olup gönül rahatlığıyla hayvanlarını sorunsuz bir şekilde sulatabilecekler” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaların kuraklık sıkıntısı çeken ilçelere büyük bir fayda sağlayacağı öğrenilirken ilçe sakinleri de yağmasını bekledikleri kar ve yağmur yağışları sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu çalışmaların etkisini net bir şekilde kendisi göstereceğini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi günün yarıyıl tatili programını açıkladı

Pursaklar Belediyesi günün yarıyıl tatili programını açıkladı