ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB 8 Mart'a özel olarak Şevval Sam konseri düzenleyeceğini duyurdu

ABB 8 Mart'a özel olarak Şevval Sam konseri düzenleyeceğini duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir konser organize ettiğini açıkladı. Söz konusu konserde Şevval Sam sevilen şarkılarını seslendirecek.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB 8 Mart'a özel olarak Şevval Sam konseri düzenleyeceğini duyurdu

Önümüzdeki günlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlanacak olmasından dolayı dünyada olduğu gibi ülkemizde de hazırlıklar başladı. Kadının toplumdaki yerinin vurgulandığı bu özel gün için program hazırlayan kurumlar arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi 'de yer aldı.

ŞEVVAL SAM ANKARA'YA GELİYOR

Sık sık kültür-sanat etkinlikleri yapması ile de bilinen Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir konser düzenleyeceklerini açıkladı. Diğer konserlerde olduğu gibi bu konserinde ücretsiz olacağı biliniyor. Söz konusu konserde yer alacak sanatçı ise Şevval Sam oldu. Ünlü sanatçı ve oyuncu Şevval Sam sevilen şarkılarını Ankaralılar ile beraber söylemek için 8 Mart günü Ankara Spor Salonunda ABB tarafından organize edilen konserde yer alacak.

OĞLU EŞLİK EDECEK

Şevval Sam konserinde bir detayda Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin'in konuk olacağı oldu. Annesi gibi bir ünlü olan ve özellikle son yıllarda oyunculuk performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tekin, annesinin konserinde konuk olarak yer alacak. Dünya Kadınlar Gününe özel olarak düzenlenen bu etkinlik ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yaptı ve vatandaşları konsere davet etti. Sam'ın konserine ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi

Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi