ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Ankara'nın trafik sorunlarını çözeceğini duyurdu!

ABB Ankara'nın trafik sorunlarını çözeceğini duyurdu!

Ankara'da son dönemde yaşanan trafik sorunları pek çok vatandaşın da gündeminde yer alıyor. Atan nüfus yoğunluğu nedeniyle trafik çilesinin başladığı Ankara'da bu sorunların çözümü için Ankara Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Ankara'nın trafik sorunlarını çözeceğini duyurdu!

Haberankara.com / Özel Haber - ABB Ankara'nın trafik sorunlarını çözeceğini duyurdu! - Başkent Ankara'da özellikle Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından nüfusta bir artış gözlendi. Ankara nüfusunda yaşanan artış trafiğe de yansırken artık Ankara'nın neredeyse her noktasında trafik sorunları başladı. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile kentteki trafik çilesine sn verecek projeleri hayata geçireceklerini aktardı. 

 ABB Başkanı Yavaş'ın X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul Yolu - Eryaman bağlantı kavşağı için çalışmalara başladık." ifadeleri yer aldı. Kent halkı daha pek çok bölgede trafik sorunu olduğunu aktarırken bu bölgeler için de proje geliştirilmesini istedi. 

ANKARALILAR TRAFİK SORUNLARININ YAŞANDIĞI BÖLGELERİ LİSTELEDİ

Haberankara.com olarak Instagram hesabımız üzerinden takipçilerimize Ankara'nın trafik sorunlarının çözüme ulaştırılması gerektiği bölgeleri sorduk. Söz konusu paylaşımda sosyal medya kullanıcıları takipçilerimiz Ankara'nın trafiğinden dert yanarak çözüm istedikleri bölgeleri sıraladı. Takipçilerimiz;

  • Anadolu Bulvarı
  • Gimat kavşağı
  • Konya Yolun Ankamall ve Gazi Üniversitesi Hastanesi civarı
  • Ayaş Yolu - Eryaman - Optimum girişleri
  • Yozgat Bulvarı Forum kavşağı
  • Aydınlıkevler
  • Gimat kavşağı
  • Bilkent - İncek bağlantı yolu
  • Fatih Köprüsü gibi noktaları sıraladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Sözlerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. İstanbul Yolu - Eryaman bağlantı kavşağı için çalışmalara başladık. 8 şeritli köprülü kavşak ve 4 şeritli vadi köprüsüyle bölgenin trafik sorununu çözeceğiz.'' ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede Ankara'da artan trafik sorunun  çözülmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da FETÖ operasyonu! 16 kişiye gözaltı kararı

Ankara'da FETÖ operasyonu! 16 kişiye gözaltı kararı