ABB ASKİ Dijital değişim sürecini başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ve şehrin su ile altyapı sistemlerden sorumlu olan ASKİ kendini yeniliyor. Günümüz teknolojik imkanlarından yararlanılarak daha iyi hizmet vermesi amaçlanan ASKİ için imzalar atıldı.

ABB ASKİ Dijital değişim sürecini başlattı

Yerel ve ulusla yönetim kuruluşları günümüzde hizmetlerinde teknolojiyi bol bol kullanıyor. Yüzbinlerce insana aynı anda hizmet vermek ve süreç takibi gibi hizmetleri teknoloji ile takip eden kurumlar kendi içinde dönem dönem bazı yenilemeler gerçekleştiriyor.

AMAÇ DAHA İYİ HİZMET

Ankara'nın suyundan sorumlu olan ASKİ'de daha iyi hizmet verebilmek ve kullandığı yöntemleri daha iyisi ile değiştirebilmek adına bir dönüşüm sürecine girdi. ASKİ yetkilileri ile Amerikan Ticaret ve Kalkınma Ajansı iş birliği ile başlanılan proje ile ASKİ'nin gelece 30 yıllık hizmet yönteminin yenilenmesi ve sitemin oturtulması hedefleniyor.

ABB ASKİ Dijital değişim sürecini başlattı

“DAHA ETKİN BİR SU VE ATIK SU İŞLETMESİ”

Ankara'daki milyonlarca abonesine en güncel şekli ile hizmet vermek isteyen ASKİ'de bir imza töreni gerçekleştirildi. Amerikan Ticaret ve Kalkınma Ajansı yetkilileri ile ASKİ, yönetimini bir araya getiren törende ASKİ için çalışma vurgusu yapıldı. Törende konuşan ASKİ Genel Müdürü Memduh Akçay “Söz konusu yenilikler ile daha etkin bir su ve atık su işletmesi sağlanacak. Abone veri tabanının yenilenmesi yasa dışı tüketimin tespitini kolaylaştıracak. Ayrıca pompa istasyonlarında işletme optimizasyonu ile daha az enerji tüketmenin yolları da araştırılacak” şeklinde konuştu.

Söz konusu imza töreninde her iki heyet anlaşmanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Tarafların gerçekleştirdiği tören fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

SONRAKİ HABER