ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB, Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesini tamamladı!

ABB, Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesini tamamladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli dönüşüm projesinin tamamlandığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB, Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesini tamamladı!

Yapılan çalışmalar ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesi'ne ilişkin bugün yeni bir açıklama geldi. Açıklamalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan bu proje ile birlikte 1100 metrekare alanda yapılan yeniliklerden de bahsedildi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DUYURDU!

Gerçekleştirilen proje hakkında bilgilendirmelere yer veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda tamamlanan projeye yönelik şu ifadelere yer verdi;

"Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesi"ni tamamladık.

Ankara'nın vizyonunu lanse ettiğimiz 1100 metre kare alanda;

Tüneli baştan aşağı yeniledik. 
Elektrik ve aydınlatma sistemlerini yeniledik. 
19 yeni mecra oluşturduk . "

Konuya ilişkin yapılan bu açıklamalara göre uzun süredir kullanımda olan tünelin baştan aşağıya yenilendiği, aydınlatma sistemleri ile elektrik sistemlerinde yeniliklerin yapıldığı ve 19 yeni mecranın oluşturulduğu belirtildi. Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesi kapsamında yapılan bu yeniliklerin 1100 metre kare alana yapıldığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıkları tamamlandı!

Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıkları tamamlandı!