ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkent Ankara pek çok konser ver etkinlik düzenleniyor. Bayramın ilan edildiği ve Kurtuluş Savaşı'nın koordine edildiği şehir olan Ankara'da Mansur Yavaş bir kutlama paylaşımında bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Bu yıl 120. yıl dönümü olan 23 Nisan bayramının odak noktasında çocuklar bulunuyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ün ülke kuruluşu için böylesine önemli bir günü Çocuklara armağan etmesi dünya genelinde yankı bulmuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan 1920 gününün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edildiği Türkiye'de yıllardır bayram heyecanı sürüyor. Başkent Ankara yıllardır olduğu gibi bu yılda bayramın coşkusunu yaşamak için hazırlanıyor.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN MESAJ

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hem bayramı kutladığı hem de nasıl bir bayram geçirdiklerini anlatan bir mesaj yayınladı. ABB Başkanı Yavaş'ın mesajı şu şekilde oldu;

"Bugün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinden biri olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarım; sahip olduğunuz hakları korumak, size daha iyi bir başkent bırakmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur.  Sizi geleceğe hazırlarken birlikte çalışmaya devam edecek; eğitimden teknolojiye, spordan sanata her alanda donanımlı olacağınız; en önemlisi mutlu olarak yaşadığınız kent, kadim şehrimiz Ankara olacaktır.

Milletimizin kardeşlik duygularını yaşadığı, demokrasimizin ve millet egemenliğinin yapı taşı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı; elimizde al bayrağımız, dilimizde milli marşımız, kentimizde birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle coşku içinde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin ve tüm Ankaralıların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum"

KUTLAMA HEYECANI ERKENDEN BAŞLADI

Başkent Ankara'da 23 Nisan kutlamaları erkenden başladı. İlçe yönetimler ve ABB tarafından günler öncesinden duyurulan etkinlikler keyifli ve renkli anlara sahne oluyor. Bu kapsamda aileler çocukları ile beraber bayramı kutluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sığınmacılara sahte kira sözleşmesi hazırlayan şahıslar gözaltına alındı!

Ankara'da sığınmacılara sahte kira sözleşmesi hazırlayan şahıslar gözaltına alındı!