ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş 27 Ocak'ta 5 yıllık dönemini anlatacak

ABB Başkanı Mansur Yavaş 27 Ocak'ta 5 yıllık dönemini anlatacak

Ankara siyaset gündeminde hareketli günler geçirmeye devam ediyor. 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kala ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli bir adım daha geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş 27 Ocak'ta 5 yıllık dönemini anlatacak

Tüm Türkiye büyük bir heyecanla 31 Mart'ı bekliyor. Geçen yıl yapılan seçimlerin üstünden 1 yıl bile geçmeden yeni bir seçim heyecanına sahne olan ülkemizde Başkent Ankara'da da siyasi hareketlenmeler çoğalmaya başlıyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş önemli bir duyuruda bulundu.

Yapılan açıklamada tüm Ankaralılara 27 Ocak tarihinde Başkan Yavaş'ın 2019'da seçildiği günden bu yana şehirde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vereceği öğrenildi. Adeta 5 yıllık bir rapor olarak olarak ifade edilebilecek bu toplantı ile ilgili “5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısında düzenlenecek” denildi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ BİR KEZ DAHA YARIŞACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 31 Mart seçimlerinde %50,93 oy almış ve en yakın rakibi Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki'nin önünde seçimleri tamamlayarak yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu.

Başkanlığının henüz ilk aylarında tüm dünyada ve ülkemizde uzun bir süre etkisini gösteren koronavirüs salgını ile mücadele etmek zorunda kalan Başkan Mansur Yavaş hem salgın hem de sonraki dönemlerde ülke ve şehir gündeminde adı en çok anılan isimlerin başında gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş'ın Ankara'nın son 5 yılını ve yaptıkları yatırımları anlatacağı toplantıya büyük bir katılım olacağı öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut almak isteyenlere açık artırma ile satılacak! 74 metrekare 2+1 konut fırsatından yararlanacaklar elini çabuk tutsun

Konut almak isteyenlere açık artırma ile satılacak! 74 metrekare 2+1 konut fırsatından yararlanacaklar elini çabuk tutsun