ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odası ziyaretinde konuştu! Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odası ziyaretinde konuştu! Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş meslek odası ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yavaş bir araya geldiği meslek temsilcilerine desteklerini yineliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odası ziyaretinde konuştu! Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır

Ankara genelinde yapılan mitinglere ek olarak meslek gruplarına yönelik ziyaretlerde gerçekleştiren ABB Başkanı Yavaş Ankara Eczacı Odası'na gitti. Başkan Yavaş burada sağlık konusunda belediye olarak çalışmalarından bahsetti.

Yapılan ziyaretin ardından konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş sağlık konusunun kendileri için yerinin ayrı olduğuna dikkat çekti. Başkan Yavaş bu bağlamda Ankara Eczacı Odasına desteklerinin süreceğini “Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır. Odalarla olan iş birliklerimize devam edeceğiz. Sizlere destek olmaya her zaman hazırız” şeklinde konuşu.

ECZANELERDE VERESİYE DEFTERİ KAPATMA UYGULAMASI

Başkan Yavaş geçtiğimiz günlerde ABB tarafından adımları atılan eczanelerde veresiye defteri kapatılması hakkında konuştu. Artık eczanelerde de vatandaşların maddi olarak zorlandıkları için bu yola başvurmalarının üzücü olduğuna değinen Başkan Yavaş “Sosyal medyada görmüştüm, bir adam 15 lira fiyat farkını ödeyemediği için ilaçlarının hepsini alamamış. Bunu duyduğumda Ankara’daki eczanelerde veresiye defterlerinin kapatılması için bir kampanya başlattık ve bir hayırsever tüm veresiye defterlerini kapatmıştı. Daha sonra ikincisini yaptık ama durum gösteriyor ki bu devam edecek” dedi.

Ankara Eczane Odası yetkilileri de kendilerine verilen desteklerden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Her iki taraftan da iiş birliği yapılmaya devam edileceği şeklinde mesajlar verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu